Ten Hag: "Ik denk dat deze spelers tot veel in staat zijn"

24 augustus 2018, 17:25   Bijgewerkt: 24 augustus 2018, 19:01

Erik ten Hag ziet Ajax steeds meer groeien. Het spel dat de Amsterdammers tegen Dinamo Kiev op de mat legden, wil de oefenmeester steeds vaker zien. Te beginnen in de wedstrijd van komende zaterdag tegen promovendus FC Emmen, waarin Ten Hag geen beroep kan doen op de geblesseerde David Neres.

"Ik denk dat deze spelers tot veel in staat zijn. We worden meer en meer een team", zegt Ten Hag tegen Ajax TV. "We kunnen tot grote hoogtes stijgen, dat hebben we woensdag gezien. Dat moeten we meer gaan herhalen. Er komen meer automatismen en vastigheden in de ploeg, spelers begrijpen elkaar beter. Op deze wijze creëren we veel en veroveren we snel ballen. Voor een tegenstander wordt het zo moeilijk om onder de druk uit te komen."

Ten Hag zinspeelde eerder al om spelers tegen FC Emmen rust te geven. Duidelijk is in ieder geval dat Neres ook zaterdag niet kan spelen. Het is maar de vraag of hij voor de return in Oekraïne inzetbaar is. "De medische staf en David doen er alles aan. Of hij het gaat halen, staat in de sterren geschreven."

Voor de rest staat Ajax er goed op. "Fysiek en mentaal zijn we goed uit de wedstrijd tegen Kiev gekomen. We zijn diep gegaan, maar dat is logisch met zo'n tegenstander. Nu moeten we dat zelf oproepen bij een andere tegenstander."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen