De Jong: "VVV-Venlo kan het ons heel moeilijk maken"

24 augustus 2018, 16:57

FC Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong verwacht zondag een stug VVV-Venlo. De Domstedelingen spelen tegen de Limburgers hun tweede thuiswedstrijd op rij. De Jong hoopt dat zijn ploeg een vervolg kan geven aan de 2-0 overwinning van afgelopen zondag tegen PEC Zwolle.

VVV won de seizoensopener twee weken geleden op bezoek bij Willem II, vorig weekend werd er verloren van Ajax. "VVV-Venlo is een stugge ploeg die de afgelopen twee wedstrijden een goede controle heeft gehad en voorop spelers heeft die je goed in de gaten moet houden", zegt De Jong op het clubkanaal van Utrecht. "Het is een tegenstander die het ons heel moeilijk kan maken."

Utrecht won zondag van PEC Zwolle, terwijl het een klein half uur met tien man speelde. "Ik ben tevreden over die wedstrijd", geeft De Jong aan. "Zeker over de energie, het agressief afjagen van de tegenstander. Zondag wordt het de uitdaging om daar een vervolg aan te geven."

De Jong kan tegen VVV niet beschikken over Oussama Tannane (ziek), Rico Strieder (knieblessure) en Joris van Overeem (geschorst).

[a,https://www.gratisvoetbalmanager.com/?utm_source=fcupdate.nl,_blank,

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen