Jans geeft mening over Van Weert en Drost: "Timing dramatisch"

Jans geeft mening over Van Weert en Drost: "Timing dramatisch"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 augustus 2018 – Dat Tom van Weert en Jesper Drost nog deze transferwindow willen vertrekken bij FC Groningen, is slecht gevallen bij technisch manager Ron Jans. Hij vindt de reactie van het duo, dat voor de competitiewedstrijd tegen De Graafschap buiten de wedstrijdselectie wordt gelaten, ongepast. "De timing van hun boodschap is dramatisch."

Van Weert en Drost maakten in de eerste twee wedstrijden van Groningen nog hun opwachting in het elftal van trainer Danny Buijs, die ze tegen De Graafschap passeert. Die beslissing viel verkeerd bij het tweetal en spraken de twee hun vertrekwens voor de camera van FOX Sports duidelijk uit. "We zitten één dag voor een belangrijke wedstrijd, waar toch al de druk op staat na twee nederlagen. De focus hoort op dit moment volledig op het duel tegen De Graafschap te liggen en niet op dit soort zaken", zegt Jans tegen het Dagblad van het Noorden. "Hun onvrede en wens begrijp ik op zich nog wel, maar dit is niet het moment om daar mee naar buiten te treden en dan druk ik me nog netjes uit."

Sinds Van Weert en Drost voor Groningen spelen, gaat dit al met pieken en dalen. Jans: "Ze bewegen zich wat dat betreft allebei op een heel kronkelig pad bij onze club. Het gaat maar op en neer, op en neer. Maar daarom mag een trainer een speler nog wel passeren. Daar past niet zo'n reactie bij. We hebben spelers nodig die zich met hart en ziel voor FC Groningen willen geven. Wat de consequenties zullen zijn? Dat gaan we eerst intern bespreken, voordat we dat naar buiten brengen. Daar wordt al aan gewerkt."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

gerelateerd