PEC Zwolle mist ervaren duo Boer en Marcellis tegen PSV

24 augustus 2018, 15:52   Bijgewerkt: 24 augustus 2018, 15:59

Het puntloze PEC Zwolle mist tegen PSV de ervaren spelers Diederik Boer en Dirk Marcellis. Het duo heeft een knieblessure. Anderzijds ziet trainer John van 't Schip het ook positief in. "Het is een kans voor andere jongens om zich te laten zien", zegt de oefenmeester van PEC Zwolle.

PEC Zwolle hunkert naar een succes. De competitieopener tegen sc Heerenveen ging verloren (2-3), en ook de uitwedstrijd van zondag tegen FC Utrecht eindigde in een nederlaag (2-0). "Aan de goede dingen van de voorbereiding moeten we ons vasthouden", aldus Van 't Schip in gesprek met het clubkanaal van PEC Zwolle. "De jongens moeten blijven geloven, dan ben ik ervan overtuigd dat de resultaten komen."

Van 't Schip hoopt al op een succesje tegen landskampioen PSV. "Zij zullen naar voren spelen, dat hoort bij hun status. Dat betekent dat ze ruimte achterlaten. We moeten daar op de juiste manier gebruik van maken. Onze mogelijkheden en momenten zullen we krijgen. We willen zoveel mogelijk ons eigen spel spelen, maar dat ligt ook aan de vorm van de dag. Als PSV de overhand heeft, moeten wij ons daar ook op instellen."

Aanwinst Ouasim Bouy is zaterdagavond inzetbaar, maar de huurling begint waarschijnlijk op de bank.

Lees ook: Van Bommel looft De Jong en zal niet volop wisselen tegen PEC

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen