Dramatische Heracles-statistiek zegt Koster niet veel

24 augustus 2018, 16:00

Willem II kruist zondagmiddag de degens met Heracles Almelo. Die wedstrijd wordt in het Koning Willem II Stadion gespeeld en dat is een groot voordeel voor de Tilburgers. Heracles won namelijk al zestien maanden niet meer op natuurgras.

Willem II-trainer Adrie Koster rekent zich ondanks die statistiek nog niet rijk in het duel de Heraclieden. "Tegen Ajax en ADO Den Haag heb ik gezien dat Heracles goed kan voetballen", aldus de trainer tegen het Brabants Dagblad. "Ze opereren als ploeg. Er zit een duidelijk idee achter. Of de hand van een Duitse trainer zichtbaar is? Ik zie dat er discipline in de ploeg zit. Maar dat hoort bij elk team zo te zijn."

Tijdens de eerste speelronde verloor Willem II thuis van VVV-Venlo. Een week later werd die nederlaag weggepoetst met de winst bij FC Groningen. "Maar het werd daar meteen ook duidelijk dat het nog beter moet. Zo'n overwinning is dan een steun in de rug. We hebben de afgelopen dagen weer stappen gemaakt. Je ziet de progressie."

Koster kan zondag nog geen beroep doen op Dimitris Kolovos, Jordens Peters, Karim Coulibaly en Matthijs Branderhorst.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen