Olde Riekerink met Heerenveen tegen Feyenoord: "Staat druk op"

24 augustus 2018, 14:33

sc Heerenveen staat na twee speelronden op het verdienstelijke aantal van vier punten. Dit weekend kan de teller oplopen naar zeven, maar om dat te bewerkstelligen moet Feyenoord zondag worden verslagen. Trainer Jan Olde Riekerink heeft er zin in.

Afgelopen zondag speelde Heerenveen met 1-1 gelijk tegen Vitesse. "Ik verwacht niet eenzelfde soort wedstrijd als tegen Vitesse", zegt de trainer in zijn preview op het duel met Feyenoord. "Feyenoord is een andere tegenstander, heeft een andere speelwijze en er staat een andere druk op. Feyenoord blijft een topclub. Ik denk dat de overwinning op Excelsior ze vertrouwen heeft gegeven, maar wij zijn de competitie qua punten ook goed begonnen."

Dat Feyenoord momenteel in zwaar weer zit, maakt volgens Olde Riekerink niet heel veel uit. "Bij dit soort clubs staat er altijd druk op, dat heb ik ook bij Ajax meegemaakt. Het verwachtingspatroon is dat ze kampioen worden. Bij ons is dat het halen en hopelijk winnen van de play-offs. Daar zit een heel belangrijk verschil in."

Olde Riekerink heeft het in ieder geval zin in het treffen. "Het is een prachtig affiche. Met Sam Larsson en Jeremiah St. Juste komen we bovendien twee oud-spelers tegen. Het zijn twee clubs met historie en vorig jaar was het ook een geweldige wedstrijd. We hebben de sterke en zwakke punten van Feyenoord in kaart. Het wordt een mooie clash."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen