Heracles mogelijk zonder Blaswich, debuut voor Brouwer lonkt

24 augustus 2018, 14:01

Heracles Almelo moet zondagmiddag tegen Willem II mogelijk doelman Janis Blaswich missen. De keeper kwam tijdens de training ongelukkig in botsing met Lerin Duarte. De middenvelder had zijn mond open en beet de Duitse goalie per ongeluk. Het debuut van doelverdediger Michael Brouwer lonkt daarom in de Eredivisie.

De langzittende speler van huidige selectie van Heracles Almelo maakte nog nooit een optreden in de Eredivisie, maar is na het stoppen van Harm Zeinstra tweede keeper in Almelo. Hij staat in de pikorde boven aanwinst Koen Bucker. Toch is er nog hoop voor de Duitse keeper: "Hij heeft vanochtend wel getraind, maar het is even afwachten hoe het morgen gaat", laat trainer Frank Wormuth weten op de clubsite.

Hoewel de ploeg van de Duitse coach won van ADO Den Haag, blijft het team niet per se ongewijzigd. "We hebben niet elf beste spelers, maar vijftien of zestien. Daarom is het goed om met name in de beginfase van de competitie iets te veranderen. Dan weet iedereen wat er van hem gevraagd wordt en kan hij in de loop van het seizoen zonder problemen spelen", legt hij uit.

Jeff Hardeveld en Sebastian Jakubiak (beiden knieblessure) komen sowieso niet in actie zondagmiddag, voor verdediger Maximilian Rossman en aanvaller Joey Konings is het nog onzeker of ze kunnen spelen, evenals bij keeper Blaswich dus het geval is.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen