Buijs rustig: "Vond mijn trainer ook wel eens een lul"

Buijs rustig: "Vond mijn trainer ook wel eens een lul"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

24 augustus 2018 – Het rommelt bij FC Groningen. De club verloor de eerste twee duels in de Eredivisie en als klap op de vuurpijl hebben twee spelers een bommetje laten ontploffen. Tom van Weert en Jesper Drost zijn er klaar mee en willen vertrekken. Danny Buijs blijft er rustig onder.

Beide spelers lieten eerder vandaag (vrijdag) weten dat ze weg willen. "Ik heb me al twee keer teruggevochten in dit elftal", zei Van Weert tegenover FOX Sports. "Ik heb geen zin om dat nog een keer te moeten doen." De komende dagen gaat de aanvaller zijn opties afwegen. Drost is er eveneens klaar mee. "Ik word er na twee wedstrijden al uit geflikkerd", mokt hij.

Buijs maakt zich niet druk om de opmerkingen. "Sterker nog: het was een groter probleem geweest als ze het prima hadden gevonden. Ik weet hoe het werkt in de voetballerij. Ik ben zelf ook voetballer geweest en heb mijn trainer ook weleens een lul gevonden", zegt hij tegen Voetbal International.

Mateo Cassierra speelt zaterdag in Doetinchem ten koste van Van Weert. Mimoun Mahi is er niet bij, omdat hij niet wedstrijdfit zou zijn.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

gerelateerd