FC Utrecht legt clubman Van der Maarel tot en met 2021 vast

24 augustus 2018, 11:09

FC Utrecht heeft het contract met clubman Mark van der Maarel opengebroken en verlengd. De verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot medio 2021 in de Domstad houdt. "Mark is zowel op het veld als buiten de lijnen enorm belangrijk voor FC Utrecht."

Dat waren de woorden van directeur voetbalzaken Jordy Zuidam na de contractverlenging. Afgelopen seizoen pakte de man, die al zijn hele loopbaan voor FC Utrecht speelt, nog de David di Tommaso Trofee; een publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest populaire speler. Hoewel door de vele defensieve versterkingen deze transferzomer een basisplaats van Van der Maarel minder zeker is dan afgelopen seizoen, blijft hij belangrijk voor de ploeg van Jean-Paul de Jong.

"Hij heeft met zijn ervaring en persoonlijkheid een bepalende rol in de groep. Door de jaren heen heeft hij zich bovendien ontwikkeld tot een publiekslieveling. Wij zijn er heel blij mee dat Mark zijn contract bij FC Utrecht graag wilde verlengen. Met vertrouwen in elkaar gaan we samen de toekomst tegemoet", aldus Zuidam.

Van der Maarel kwam tot 249 optredens namens FC Utrecht. Alleen Jan Willem van Ede (270) en De Jong (399) speelden meer duels namens de Domstedelingen.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen