Word de beste manager van FCUpdate.nl en win mooie prijzen!

24 augustus 2018, 09:24

Als jij het beste team uit de Eredivisie mag kiezen: zou jij dan Dusan Tadic, Hirving Lozano of Steven Berghuis opstellen? Of misschien zelfs wel alle drie! In 'Gratis Voetbal Manager 2018/2019' duik jij elke week in de Eredivisie. Wie worden de uitblinkers van komende speelronde en in welke voetballers heb jij dusdanig veel vertrouwen dat je ze na een mindere week toch weer opstelt? Jij bent, net als een echter manager, verantwoordelijk en met jouw keuzes maak je kans op prachtige prijzen! Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl?

Dat is waarvoor in elk geval wordt gespeeld: als je meespeelt aan dit gratis voetbalspel, doe je mee in de FCUpdate.nl-subleague! Neem het op tegen mede-lezers en win een shirt van je favoriete voetbalclub als je de beste bent in onze subleague. Ook in het landelijke klassement doe je volop mee, want pas vanaf speelronde 4 gaan de punten bij alle deelnemers pas echt tellen. Naast de FCUpdate.nl-subleague, kun je je ook meten met je eigen vrienden of fans van dezelfde voetbalclub als jij.

{image[324652][right-half][]}Wie is de beste manager?

Ben jij de tacticus a la Pep Guardiola of een peoplemanager zoals Zinedine Zidane bij Real Madrid de laatste jaren? Op beide manieren kun je zorgen dat jij boven het maisveld uitsteekt door de komende ronde zo goed mogelijk te voorspellen. Niet alleen door een elftal en aanvoerder te kiezen in wie jij grenzeloos veel vertrouwen hebt voor de komende speelronde, ook zit er een TOTO-onderdeel bij om bonuspunten te scoren.

Inzicht in (de ontwikkelingen van) het voetbal zijn dus erg belangrijk om succesvol te zijn. Net als in het topvoetbal maken de kleinste details, het grootste verschil. Laat zien dat jij de beste voetbalmanager bent van je vrienden, FCUpdate.nl en misschien zelfs wel van heel Nederland. Speel geheel gratis mee, treed in de voetsporen van je favoriete manager en win mooie prijzen!

Waarom meespelen?

- 100% gratis, zonder addertjes het gras

- je kunt je eigen subleagues aanmaken

- elke week kun je een compleet nieuw team samenstellen

- je krijgt een testteam om experimenten uit te proberen

- elke ronde kun je bonuspunten verdienen met de toto

- onze aftelscripts werken wél

- duidelijke openings- en sluitingstijden van de deadline

Speel mee: Gratis voetbalmanager 2018/2019!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen