Kishna dacht aan stoppen: "Vaak door mijn hoofd gegaan"

23 augustus 2018, 19:01

Ricardo Kishna (23) heeft serieus overwogen zijn carrière te beëindigen. Begin vorig seizoen scheurde hij zijn kruisband en stond afgelopen jaar in het teken van revalideren. Het laatste deel van herstel volgt Kishna ook bij ADO Den Haag, de club die hem afgelopen seizoen huurde van Lazio.

"De gedachte om alles te laten vallen, is vaak door mijn hoofd gegaan", bekent Kishna in gesprek met Voetbal International. "Op het moment dat ik de blessure opliep was ik er helemaal klaar mee. Ik had tijdens mijn revalidatie af en toe ook heel veel moeite om 's ochtends op de club te komen. Ik dacht gewoon: jongens, ik heb er vandaag even helemaal geen zin in. ADO heeft daar heel veel begrip voor getoond. Maar op een gegeven moment kwam ik er wel achter dat het zo niet werkte. Je moet constant aan de bak om terug te kunnen komen."

Het WK in Rusland weerhield de oud-Ajacied ziet ervan te stoppen. "Ik zat te kijken en ik dacht: dit is het podium waarop ik wil spelen. Ik ben nog zo'n liefhebber… Ik besefte tijdens het WK hoe erg ik het voetbal miste. Als je dat doorhebt, dan kun je de handdoek niet meer gooien."

De komende tijd werkt Kishna bij ADO Den Haag verder aan zijn herstel. "Het zou mooi zijn als de club me wil huren, maar ik heb niet het gevoel dat ik me moet bewijzen richting de deadline van 31 augustus. Ik merk vanuit ADO geen druk, dat ze willen zien hoe ik ervoor sta. Ze hebben een spits nodig en een rechtsback en als ze mij erbij kunnen pakken zou dat mooi zijn, zo is het mij verteld. Maar als het wat langer de tijd nodig heeft moet ik misschien wachten tot de winterstop, dat kan ook."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen