FC Twente-fans in thuisvakken Helmond geweerd

23 augustus 2018, 18:15

Helmond Sport heeft de vrije kaartverkoop voor het duel met FC Twente stopgezet. Nadat de 350 tickets voor het uitvak waren uitverkocht, kochten fans van Twente kaarten voor de thuistribunes. Deze kaarten zijn geblokkeerd, heeft een woordvoerder bevestigd aan de Tubantia. Verder wil hij daar niet dieper op ingaan. Supporters van Helmond Sport kunnen nu nog maar één kaartje per persoon kopen.

"Het is de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, Helmond Sport heeft een prima voorbereiding gedraaid en de komst van FC Twente speelt ook een rol. Dit is met alle respect toch een andere wedstrijd dan Telstar of Almere City", aldus de Helmond-woordvoerder tegen de Twentse krant. "We krijgen niet elke week zo'n club op bezoek."

Ondanks dat Twente-fans met een kaartje voor de thuisvakken geweerd worden, is de verwachting dat er toch Tukkers verschijnen tussen de aanhang van Helmond Sport. Twente speelt in Brabant zijn eerste uitwedstrijd in de Eerste Divisie.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen