Voor de eerste ronde van de KNVB Beker wordt zaterdag geloot

23 augustus 2018, 17:24

Deze zaterdag wordt geloot voor de eerste ronde van de KNVB Beker. In de eerste ronde stromen alle betaaldvoetbalclubs en de drie periodekampioenen van de Tweede Divisie in. Dit wordt aangevuld met de winnaars van de tweede kwalificatieronde. De amateurs van Te Werve en Marvilde bepalen zaterdagavond tegen elkaar wie als 64ste club in de koker komt. Rond een uur of 23.00 uur wordt de loting verricht.

Amateurclubs mogen hopen op een mooi affiche tegen een profclub. In dat geval spelen de amateurs thuis. PSV, Ajax, Feyenoord, AZ en Vitesse genieten daarnaast een beschermde status. Dat betekent dat zij elkaar niet kunnen treffen in de eerste ronde van de KNVB Beker. Dit omdat zij zich vorig seizoen kwalificeerden voor Europees voetbal, hoewel Feyenoord, AZ en Vitesse alweer uitgeschakeld zijn.

De loting is zaterdag live te volgen bij de uitzending van de De Eretribune op FOX Sports. Ook via totoknvbbeker.nl/live is er een stream.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen