Asensio trekt zich weinig aan van hoge verwachtingen

Asensio trekt zich weinig aan van hoge verwachtingen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 augustus 2018 – Marco Asensio is een ijskonijn. De 22-jarige aanvallende middenvelder van Real Madrid zegt zich weinig aan te trekken van de hoge verwachtingen rond zijn persoon. De Spanjaard is bezig aan zijn derde seizoen in de Spaanse hoofdstad sinds zijn doorbraak in 2016.

Ondanks dat Asensio het afgelopen seizoen bijna alle competitiewedstrijden speelde, is hij er nog niet in geslaagd een vaste basisplek te veroveren. "Het is normaal dat er wat van mij wordt verwacht, want ik heb twee goede jaren bij Real Madrid achter de rug. Ik hoop deze lijn door te trekken", begint de Spaans international tegenover GQ.

Hoewel Asensio vaak als invaller binnen de lijnen komt, is hij niet van plan Real Madrid te verlaten. "Mijn eerste keuze is om prijzen te winnen met Real Madrid, al weet je nooit wat er gebeurt. Real Madrid is de meest veeleisende club ter wereld. Vanaf het eerste moment weet je dat je alles voor de club moet geven."

Door het vertrek van Cristiano Ronaldo heeft Asensio uitzicht op meer speeltijd. "Ik heb al kansen gekregen om in belangrijke wedstrijden te starten, voor zowel Real Madrid als het nationale team. Ik hoop dat ik dat kan terugbetalen en dat ik constanter aan spelen toekom."

Reacties

gerelateerd