Flinke pech voor Thelander: Vitessenaar breekt enkel

Flinke pech voor Thelander: Vitessenaar breekt enkel

23 augustus 2018 – Vitesse kan de komende tijd geen beroep doen op Rasmus Thelander. De 27-jarige Deen heeft zijn linkerenkel gebroken waardoor hij de komende maanden uit de roulatie is, meldt De Gelderlander. De Arnhemmers verwachten dat de verdediger rond de winterstop hersteld is van de enkelbreuk.Thelander heeft de ernstige blessure tijdens een training opgelopen. Vandaag (donderdag) zal de Deen aan zijn enkel worden geopereerd. De verdediger speelde tot nu toe vier wedstrijden namens Vitesse, waarvan drie in de Europa League-kwalificatie. Het afgelopen weekend kwam hij als invaller binnen de lijnen tegen sc Heerenveen (1-1).

Vitesse trok Thelander deze zomer aan. De verdediger heeft een verladen bij Akedemisk BK, Aalborg BK, Panathinaikos en FC Zürich. De Deen is niet de enige geblesseerde Vitesse-verdediger:  Arnold Kruiswijk (rugblessure) en Maikel van der Werff (twijfelgeval) vergroten de defensieve zorgen van trainer Leonid Slutsky.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 28 oktober 2020

  2. dinsdag 27 oktober 2020