Tagliafico geschorst voor return in Kiev: "Dat doet pijn"

23 augustus 2018, 12:02

Ajax zal het dinsdag in de returnwedstrijd tegen Dinamo Kiev moeten stellen zonder Nicolás Tagliafico. De Argentijnse linksback ontving woensdagavond in het heenduel een gele kaart, waardoor hij geschorst is voor de volgende play-offontmoeting. Dat hij Ajax in de beslissende wedstrijd niet kan helpen, vindt Tagliafico erg jammer.

"Dat doet pijn", doelt de linksback op de schorsing in gesprek met AT5. "Dat is voetbal, dat gebeurt soms. Ik ga er alles aan doen om de jongens te steunen zodat we ons kwalificeren. Het ging per ongeluk. Ik keek naar de bal en tikte per ongeluk de tegenstander aan. Je kunt er een kaart voor geven. Het is jammer, maar het was niet mijn bedoeling."

Tagliafico liep in de Johan Cruijf ArenA twintig minuten voor tijd zijn directe tegenstander omver. Eerder pakte de Argentijn gele kaarten tegen Sturm Graz (1-3 winst) en Standard Luik (2-2). Hoewel hij niet op het veld zal staan in Kiev, hoopt Tagliafico wel mee te gaan naar Oekraïne. "Ik wil graag WK's spelen, ik wil graag de Champions League spelen. Dat wilde ik altijd bereiken. Toen net de hymne in het stadion werd gespeeld, ging mijn hart sneller kloppen. Maar we zijn er nog niet, we moeten volgende week de klus klaren."

[a,https://www.gratisvoetbalmanager.com/?utm_source=fcupdate.nl,_blank,

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen