Ten Hag overweegt te rouleren: "Wedstrijd heeft zijn tol geëist"

23 augustus 2018, 11:32

Ajax treedt zaterdag mogelijk niet op volle sterkte aan tegen FC Emmen. Erik ten Hag overweegt in de derde speelronde een aantal spelers te sparen. De vorige keer dat de Ajax-trainer een aantal spelers rust gaf, pakte dat niet goed uit. In het openingsduel lieten de Amsterdammers punten liggen tegen Heracles Almelo (1-1).

Toch zullen een aantal Ajacieden tegen Emmen mogelijk worden gespaard. "Deze wedstrijd heeft zijn tol geëist", doelt Ten Hag op de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Dinamo Kiev. "We zullen kijken welk plan we gaan trekken voor de wedstrijd van zaterdag tegen Emmen. Het heeft er ook mee te maken hoe spelers uit deze wedstrijd zijn gekomen."

Na het duel met Emmen staat voor Ajax dinsdag de return in Kiev op het programma. Geen onbelangrijke wedstrijd, daar de winnaar van het tweeluik naar de groepsfase van de Champions League gaat. "Ik herhaal mezelf, maar we hebben meer dan elf basisspelers", citeert het Algemeen Dagblad de Ajax-trainer. "We kunnen dus één of twee spelers wisselen. Maar we moeten het nog even bekijken."

[a,https://www.gratisvoetbalmanager.com/?utm_source=fcupdate.nl,_blank,

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen