Helmond Sport versterkt zich met 'op en top professional' Knops

23 augustus 2018, 10:37

Helmond Sport heeft donderdagochtend de komst van Kjell Knops wereldkundig gemaakt. De 31-jarige verdediger tekent een contract voor één seizoen bij de Eerste Divisie-club. De Helmonders halen de ervaren Knops gratis weg bij het Engelse Port Vale.

Knops stond de afgelopen twee seizoenen onder contract in Engeland. Door zwaar blessureleed kwam hij de afgelopen jaargang echter niet in actie. "Na een vervelende periode wil ik weer lekker voetballen. Ik ben een linksbenige centrale verdediger, die graag op wil bouwen vanuit de verdediging. Ik beschik over een goede trap, maar schuw de duels zeker niet", zegt de verdediger op de website van zijn nieuwe werkgever.

Knops speelde tussen 2011 en 2016 namens MVV 153 wedstrijden in de Eerste Divisie. "Kjell is een ervaren jongen en daarbij een op en top professional. Hij is niet voor niets vijf seizoenen lang een vaste waarde geweest bij MVV, waar hij ook nog eens de aanvoerdersband droeg. We zijn blij dat hij dit seizoen in het rood-zwart speelt", aldus algemeen directeur Leon Vlemmings.

Knops is de achtste zomeraanwinst van Helmond Sport. Eerder tekenden Koen Wesdorp, Joeri Poelmans en Tibeau Swinnen al een contract in Noord-Brabant. Richelor Sprangers, Bart Meijers, Diego Snepvangers en Bodi Brusselers worden dit seizoen door Helmond Sport gehuurd van NAC Breda.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen