Malen laat zich zien bij PSV: "Nieuwe ronde, nieuwe kansen"

23 augustus 2018, 09:52

Een veel beter moment voor zijn eerste doelpunt voor PSV had hij bijna niet kunnen kiezen. Door de late treffer van Donyell Malen won de club uit Eindhoven dinsdag op bezoek bij BATE Borisov met 2-3. De negentienjarige aanvaller keerde een jaar geleden terug in Nederland en krijgt steeds meer speelminuten in de hoofdmacht.

"Hiervoor ben ik teruggekomen naar Nederland", zegt Malen in De Telegraaf. De aanvaller verruilde in 2015 Ajax voor Arsenal en keerde via PSV terug in Nederland. "Ik werk gewoon hard en krijg veel kansen van de trainer. Het voelt toch een beetje als nieuwe ronde, nieuwe kansen. Om op zo'n moment mijn eerste officiële goal te maken voor PSV, is natuurlijk geweldig."

Het afgelopen seizoen kwam Malen tot vier optredens in het eerste elftal van PSV. Dat aantal heeft hij dit seizoen al geëvenaard. De aanvaller startte in de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord in de basis en kwam tegen FC Utrecht (4-0 winst), Fortuna Sittard (1-2 winst) en BATE Borisov (2-3 winst) als invaller binnen de lijnen.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen