De Jong in voorselectie: "Uiteindelijk is de wedstrijd voor Sneijder"

23 augustus 2018, 09:00   Bijgewerkt: 23 augustus 2018, 09:17

Frenkie de Jong kan over twee weken debuteren in Oranje als het Nederlands elftal het in een oefenwedstrijd opneemt tegen Peru. De 21-jarige Ajacied werd woensdag voor de eerste keer opgenomen in de voorselectie van Oranje. In die selectie is ook plek voor Wesley Sneijder, die tegen Peru zijn afscheidswedstrijd zal spelen.

Hoewel De Jong tegen Peru kan debuteren, beseft hij dat de wedstrijd in het teken van één speler zal staan. "Uiteindelijk is die wedstrijd voor Sneijder en niet voor mij, maar het zou wel heel mooi zijn als ik dan debuteer", zegt De Jong tegen De Telegraaf. "Ik denk dat Sneijder nog wel een stuk groter is dan ik op dit moment. Qua lengte niet? Nee, dat niet, haha."

De Ajacied werd weliswaar nog niet eerder opgeroepen voor het Nederlands elftal, toch komt de uitverkiezing niet als een complete verrassing. "Ik hoorde hier en daar wel dat ik er vorig seizoen al bij had kunnen zitten, als ik niet geblesseerd was geweest."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen