De Ligt ziet verbeterpunten: "Zal in Kiev beter moeten"

22 augustus 2018, 23:26   Bijgewerkt: 22 augustus 2018, 23:44

Met Matthijs de Ligt als aanvoerder boekte Ajax woensdagavond een keurige 3-1 overwinning tegen Dynamo Kiev in de play-offs van de Champions League. De Amsterdammers verschaften daardoor een prima uitgangspositie voor de return, maar helemaal tevreden was de captain na afloop niet.

Na een kort gezoek aan de Ajax-kleedkamer, meldde de verdediger zich bij de camera's van Veronica. De Ligt vertelde wat er daarvoor in het kleedlokaal verteld werd. Dat dit een goed resultaat is, maar dat we er nog niet zijn", aldus De Ligt. "Ik denk dat dit een prima uitgangspositie is en we tevreden kunnen terugkijken."

De Ligt baalt van de manier waarop de 1-1 viel. Hij trekt zelf ook het boetekleed aan. "De bal werd gegeven in de zone en doorgekopt. Toen stonden er achterin bij ons twee man vrij. Ik stond te ver van mijn man vandaan."

In de tweede helft hield Ajax de 3-1 voorsprong vrij gemakkelijk vast, maar De Ligt was niet tevreden. "In de tweede helft liepen we op het einde teveel naar achteren. We lieten toen Dynamo Kiev het spel maken. We raakten te snel de bal kwijt. Dat zal in Kiev beter moeten."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen