Jubilaris Robben roemt Bundesliga: "Nog altijd erg sterk"

22 augustus 2018, 22:01

Arjen Robben staat alweer voor zijn tiende seizoen in de Bundesliga. De 34-jarige Nederlander kijkt uit naar een nieuw jaar in de Duitse competitie, maar verwacht dat zijn club Bayern München niet zomaar de zevende titel op rij gaat pakken.

Sinds 2009 speelt Robben al bij Bayern. Het was niet iets waar hij destijds rekening mee hield, zo blijkt in een interview op de clubsite. "Ik ben een realist en weet dat het erg snel gaat in de voetbalwereld. Het had ook anders kunnen gaan. Eerst was ik sceptisch en wist ik niet of het de juiste beslissing was. Nu kan ik zeggen dat het de beste beslissing van mijn carrière is geweest."

Met Robben als dartelende rechtsbuiten is Bayern al jaren heer en meester in de Bundesliga. Dit seizoen verwacht Robben toch dat het bijzonder zwaar gaat worden. "Ik vind dat de Bundesliga nog altijd erg sterk is. Het is interessant om te volgen en we moeten alles geven om de titel binnen te halen. Dat is niet zo makkelijk als velen beweren."

Aanstaande vrijdag begint de Bundesliga dan echt voor Robben en co. Hoffenheim is dan de tegenstander van Der Rekordmeister.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen