Schwaab waakzaam voor return tegen BATE: "Zijn er nog niet"

22 augustus 2018, 18:17

PSV won dinsdagavond knap met 2-3 van BATE Borisov en verdediger Daniel Schwaab was een van de betere spelers in de ploeg van coach Mark van Bommel. De ervaren Duitser was na afloop blij met de winst, maar weet ook dat het nog niet gespeeld is. "Moeten ons nu niet al te rijk rekenen."

"We zijn er nog niet en hebben thuis nog een belangrijke stap te zetten", vertelt hij in het Eindhovens Dagblad. Hij sprak van een 'mooie uitgangspositie', maar is met zijn ervaring wijs genoeg om te waken voor te veel optimisme. "We mogen blij zijn met de overwinning, maar moeten ons nu niet al te rijk rekenen."

PSV kan zich nu in eigen huis een kleine nederlaag permitteren zonder dat het de Champions League misloopt. Schwaab kijkt uit naar de wedstrijd van volgende week. "In een hopelijk vol huis met onze eigen supporters erachter moeten we het af zien te maken en daarvoor hebben we ook de kwaliteiten."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen