Torres scoort eindelijk in Japan en wint van Iniesta

22 augustus 2018, 17:55   Bijgewerkt: 22 augustus 2018, 18:00

Fernando Torres heeft woensdag met zijn club Sagan Tosu gewonnen van het Vissel Kobe van Andrés Iniesta: 3-0. De twee wereldkampioenen speelden voor het eerst tegen elkaar in Japan na hun vertrek uit Spanje en de eerstgenoemde maakte zijn eerste doelpunt.

Het duurde toch ruim acht wedstrijden voordat Torres voor het eerst wist de scoren in Japan, terwijl Iniesta al voor twee parels van doelpunten had gezorgd in de Japanse competitie.

In de achtste finale van de Emperor's Cup begonnen beide sterren op de bank. Na een uur vielen de Spanjaarden, waarna Torres vlak voor tijd dan eindelijk zijn eerste goal voor Sagan Tosu maakte. Hij schoof een paar minuten voor tijd de beslissende 3-0 binnen.

De twee kennen elkaar door en door. Ze wonnen samen twee EK's en het WK van 2010 en speelden jarenlang in de Spaanse competitie. Afgelopen zomer besloten Torres en Iniesta hun laatste voetbaljaren in Japan te slijten.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen