Emanuelson blijft na opengebroken contract langer bij Utrecht

22 augustus 2018, 15:30

FC Utrecht heeft het contract van Urby Emanuelson opengebroken en met een jaar verlengd. De 32-jarige middenvelder staat nu tot medio 2020 onder contract bij de Domstedelingen. Een jaar geleden streek hij neer in de Galgenwaard. Sindsdien speelde hij veertig wedstrijden voor Utrecht.

"Met zijn ervaring speelt Urby een belangrijke rol in de selectie", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de website van Utrecht. "Urby is een speler, die met zijn voetballend vermogen extra kwaliteit aan de selectie toevoegt. Dat wij al in dit stadium van deze jaargang zijn contract hebben verlengd, schept duidelijkheid en rust voor zowel de speler als de club en dat is bijzonder prettig."

In de eerste twee wedstrijden van dit seizoen - tegen PSV (4-0 nederlaag) en PEC Zwolle (2-0 winst) - had de ervaren Emanuelson beide keren een basisplaats. Afgelopen seizoen had de oud-Ajacied twintig basisplaatsen.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen