Cillessen raakt geblesseerd op training FC Barcelona

22 augustus 2018, 14:07   Bijgewerkt: 22 augustus 2018, 15:30

Jasper Cillessen is geblesseerd geraakt op de training van FC Barcelona. De doelman heeft een blessure opgelopen aan zijn rib, meldt Spaanse kampioen woensdag via de officiële kanalen. Het is onduidelijk hoe ernstig de blessure is en of dat gevolgen heeft voor de komende interlandperiode.

Cillessen werd woensdag in ieder geval opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal, dat komende maand speelt tegen Peru en wereldkampioen Frankrijk. Ronald Koeman zal in de aanstaande interlandperiode bepalen wie zijn eerste doelman wordt in de kwalificatiecyclus naar het EK 2020. Cillessen lijkt betere papieren te hebben dan PSV-collega Jeroen Zoet.

Bij zijn club Barcelona moet Cillessen zich blijven schikken in de reserverol achter Marc-André ter Stegen. Omdat de Duitser zich pas laat meldde bij Barça, keepte Cillessen een groot deel van de voorbereiding. Over zijn toekomst is de hele zomer veel te doen geweest, maar trainer Ernesto Valverde wil hem niet kwijt.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen