FC Emmen haalt geboren Emmenaar Warmolts terug

22 augustus 2018, 10:19   Bijgewerkt: 22 augustus 2018, 12:25

FC Emmen heeft defensieve versterking gehaald. Stephen Warmolts (24) keert terug in zijn geboorteplaats. Hij komt transfervrij over van Helmond Sport. De Emmenaar tekende woensdag een eenjarig contract, met de optie voor een extra jaar.

"Stephen is een jongen uit de regio, een verdediger die het spel goed leest", zegt directeur Ben Haverkort op de website van Emmen. "Bij Helmond Sport heeft hij bewezen dat hij een ploeg kan neerzetten. Hij is een welkome versterking voor FC Emmen en het was natuurlijk een buitenkans om hem transfervrij over te kunnen nemen."

Warmolts speelde in de jeugd voor onder andere VV Sleen, VV Emmen en FC Emmen. In 2009 vertrok de Drent naar sc Heerenveen, maar daar brak hij nooit door. De laatste drie seizoenen kwam de Emmen-aanwinst uit voor Helmond Sport. "Toen ik in contact kwam met FC Emmen was er meteen weer een klik. De mensen zijn nog altijd even vriendelijk en voor mij persoonlijk is het ook leuk terug te zijn in Zuidoost-Drenthe. Ik hoop dat ik de club kan helpen om ook volgend seizoen eredivisievoetbal in Drenthe te spelen."

Lees ook: Tim Siekman: geboren en getogen Emmenaar gaat Eredivisie in

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen