Hleb: "Moeilijk om tegen een ploeg als PSV te spelen"

22 augustus 2018, 08:53

Alexander Hleb (37) complimenteert PSV. De oud-speler van FC Barcelona en Arsenal ging dinsdag met BATE Borisov onderuit tegen de Eindhovenaren (2-3). De vedette van de Wit-Russen, die als invaller een klein half uur meespeelde, zag dat zijn ploeg vermoeid raakte.

"PSV is een goed en jong team. Ze zijn snel en technisch goed", zegt Hleb tegen Voetbal Inside. "Wij probeerden te verdedigen. Vanuit de tegenaanval wilden we scoren. Met het eerste doelpunt zag het er goed voor ons uit. Maar na de penalty voor PSV was het alsof we stopten. PSV zette ons meer onder druk."

BATE had met krachten gesmeten, zag Hleb. "In de tweede helft waren we moe. PSV kreeg veel kansen. We hadden geluk met de 2-2, maar een minuut later was het alweer 2-3. Het is moeilijk om tegen een ploeg als PSV te spelen. We gaan ons best doen in de return. Wat daarin gebeurt, weten we niet."

De return wordt woensdag gespeeld in het Philips Stadion. Dan wordt definitief bepaald wie zich plaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen