'Van de Beek vervangt de geblesseerde Neres bij Ajax'

22 augustus 2018, 07:55

Het elftal van Ajax wordt tegen Dinamo Kiev sowieso op één positie gewijzigd. Omdat de geblesseerde David Neres niet inzetbaar is, moet Erik ten Hag een oplossing vinden. Hij kiest tussen Zakaria Labyad en Donny van de Beek. Waarschijnlijk valt de keuze op die laatste. Dat betekent dat Ten Hag een klein beetje moet schuiven.

Volgens het Algemeen Dagblad speelt Van de Beek woensdagavond op het middenveld. Dusan Tadic komt op de positie van Neres, die tegen VVV-Venlo en in de eerdere duels in de voorronde van de Champions League aan de linkerkant speelde. Hakim Ziyech bestrijkt de rechterkant.

Verder houdt Ten Hag tegen Kiev vast aan de bekende namen. Dat betekent dat Ten Hag voorbij gaat aan Labyad, die deze zomer FC Utrecht verruilde voor de Amsterdammers. De trainer gaf dinsdag op de persconferentie aan dat hij niet geheel tevreden is over de inbreng van de Marokkaan. Ten Hag mist de overtuiging en verlangt initiatief van Labyad.

Vermoedelijke opstelling:

Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; F. de Jong, Schöne, Van de Beek; Ziyech, Huntelaar en Tadic.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen