Onana: "Ik blijf met alle plezier in Amsterdam"

22 augustus 2018, 07:38

Een vertrek bij Ajax is niet aan de orde, maar Andre Onana (22) wil een transfer ook niet helemaal uitsluiten. Deze zomer is de doelman een van de Ajacieden die met een vertrek in verband is gebracht. Met deadlineday in zicht, lijkt dit er niet van te komen.

"In de voetballerij zeggen sommige spelers vandaag dat ze zeker blijven en vertrekken ze morgen toch. Ik wil geen verwachtingen wekken", zegt Onana in De Telegraaf. "Het enige dat ik weet, is dat ik een contract heb tot 2021 en ik heel gelukkig ben bij Ajax."

Onana is blij met wat hij heeft in Amsterdam. "We hebben ons al voor de groepsfase van de Europa League geplaatst en hopen de Champions League in te gaan. Ik blijf met alle plezier in Amsterdam", geeft de Kameroener aan. "Vorig jaar was het zonder Europees voetbal heel zwaar. We speelden de Europa League-finale in mei en drie maanden later wisten we ons niet eens voor dat toernooi te plaatsen. De weken duurden lang."

Woensdagavond kan Ajax, als Dinamo Kiev op bezoek komt, een voorschot nemen op plaatsing voor de Champions League. Onana verlangt naar het miljardenbal. "Wow! Voor mij gigantisch, want ik heb nog nooit op dat podium mogen keepen. We hebben het goed gedaan in de Europa League. Natuurlijk was dat fantastisch. Maar de Champions League is nóg een stap hoger. Als we ons niveau van Standard Luik kunnen halen, hebben we een goede kans om te winnen en de Champions League in te gaan."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen