'Nederlands' Swansea City speelt gelijk tegen Leeds United

21 augustus 2018, 22:47

Het Nederlands getinte Swansea City heeft dinsdagavond de punten gedeeld met Leeds United in het Championship: 2-2. Het betekent het eerste puntenverlies voor het Leeds United van Marcelo Bielsa, dat goed begonnen was aan het seizoen.

Bij Swansea stonden Erwin Mulder, aanvoerder Mike van der Hoorn en Leroy Fer vanavond in de basis. Bij de bezoekers waren Vurnon Anita en Ouasim Bouy niet van de partij. Swansea kwam door goals van Oliver McBurnie twee keer op voorsprong, maar Leeds bleek veerkrachtig in het uitduel. Pablo Hernández tekende tien minuten voor tijd voor de 2-2. Dat hij scoorde voor Leeds was saillant, aangezien hij in het verleden speelde voor Swansea. De eerste Leeds-goal werd overigens gemaakt door Kemar Roofe.

Swansea staat met acht punten uit vier duels op de derde plaats, terwijl Leeds met tien punten gedeeld eerste staat. Ook Middlesbrough staat op tien punten.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen