FC Groningen houdt de hand op de knip: "Het potje is leeg"

21 augustus 2018, 21:22

Ondanks de matige start van het seizoen kan FC Groningen niets doen op de transfermarkt. De club is uitgewinkeld, stelt technisch manager Ron Jans. De eredivisionist heeft geen geld meer om uit te geven.

"Het potje is leeg, we kunnen alleen wat doen als er nog iemand vertrekt", zegt Jans tegen Voetbal International. De aanwinsten van deze zomer maken vooralsnog geen sterke indruk, weet de beleidsbepaler. "Mateo Cassierra is helaas geblesseerd. Julian Chabot gaat voor ons nog heel belangrijk worden, daarvan ben ik overtuigd, maar achterin ligt nu onze achilleshiel niet. Van Ahmad Moreira hadden we niet verwacht dat hij er meteen zou staan. Zo hebben alle spelers hun eigen verhaal. Selecties veranderen zo snel tegenwoordig, maar bij ons is weinig veranderd. Dat zou juist iets positiefs moeten zijn.'"

FC Groningen speelt zaterdag tegen De Graafschap. In Doetinchem hoopt de ploeg de eerste punten van het seizoen te pakken.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen