Jahanbakhsh blij met eerste negentig minuten voor Brighton

21 augustus 2018, 20:29

Alireza Jahanbakhsh is maandag voor het eerst in de basis begonnen bij Brighton & Hove Albion. Met Brighton Onder 23 deed hij negentig minuten mee tegen de leefdtijdsgenoten van Arsenal. De zomeraanwinst kijkt tevreden terug op het duel in het Emirates Stadium.

Brighton speelde met 1-1 gelijk tegen Arsenal. Jahanbakhsh is blij dat hij wedstrijdritme heeft opgedaan. Door het WK en zijn zomervakantie sloot hij later aan bij de eerste selectie. "Ik heb de afgelopen weken goed kunnen trainen met de eerste selectie", vertelt hij op de clubwebsite. "Ik heb hard gewerkt om fit te worden en hoop dat de manager snel een beroep op me doet."

Jahanbakhsh, die vorige week al wel inviel in het eerste, beseft dat hij een achterstand moet wegwerken. "Ik heb veel duels gemist in de voorbereiding en daardoor moet ik me nu terug knokken. Ik heb hard gewerkt en voel me nu goed."

Komende zaterdag gaat Brighton op bezoek bij Liverpool. "We kunnen daar met een goed gevoel naartoe gaan na de winst op Manchester United", vindt de Iraniër. "Ik heb tegen United niet gespeeld, maar heb toch erg genoten van de wedstrijd. De jongens speelden heel goed."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen