Heerenveen smoort relletje; duel met Feyenoord gaat door

21 augustus 2018, 19:46

Er is een einde gekomen aan het relletje tussen sc Heerenveen en de stewards van de club. Maandag werd duidelijk dat er bij de stewards onvrede heerste over een verwijderd spandoek tijdens de wedstrijd tegen Vitesse. Dinsdag meldt Heerenveen dat alles weer koek en ei is.

Stewards lieten zondag tot tweemaal niet toe dat een spandoek in het Abe Lenstra Stadion werd opgehangen. 'Rust zacht Pake, vak 27, paal 8', luidde het eerbetoon op het spandoek. De kleinzoon van de overleden supporter was na de wedstrijd woest op Heerenveen. De club bood via de officiële kanalen haar excuses aan en gaf hierbij aan dat de stewards niet conform beleid gehandeld hebben.

Dat schoot in het verkeerde keelgat bij de stewards, die aangaven dat ze opdracht hadden gekregen van de club. Zij vonden dat de directeur Luuc Eisinga het boetekleed moest aantrekken voor het verwijderde spandoek. Anders zouden de stewards komende weekend tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord de pispaaltjes zijn bij de fans. Stewards dreigden zelfs met een boycot van de wedstrijd. Dat gaat echter niet gebeuren, laat Eisinga weten op de clubwebsite. "We zijn blij dat we goed met elkaar hebben gesproken en willen via deze weg benadrukken dat we de individuele stewards geen verwijten kunnen maken voor het handelen op de wedstrijddag", geeft hij aan. 

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen