De Graafschap-pechvogel Nieuwpoort loopt nieuwe blessure op

21 augustus 2018, 17:47

Lars Nieuwpoort heeft het geluk niet aan zijn zijde. De 23-jarige verdediger van De Graafschap maakte maandagavond zijn rentree na een neusbreuk, maar heeft nu een hamstringblessure opgelopen. Hij moet zijn rentree daardoor weer uitstellen.

Lars Nieuwpoort, de jongere broer van aanvoerder Sven Nieuwpoort, speelde maandag tegen Jong NEC. Hij maakte in die wedstrijd zijn rentree na een neusbreuk, maar kampt nu dus met een nieuwe blessure. Het is de zoveelste keer dat hij met fysieke malheur kampt. Aan het eind van vorig seizoen werd hij geteisterd door een handblessure.

Nieuwpoort ondergaat later deze week een MRI-scan om de ernst van de blessure voor het voetlicht te brengen. "Het zit me niet mee'', zegt Nieuwpoort tegen De Gelderlander. "Ik kwam na een duel verkeerd terecht en voelde meteen dat het niet goed was. Ik probeerde nog even door te spelen, maar dat ging niet.''

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen