Neres is tegen Dinamo Kiev definitief niet inzetbaar

21 augustus 2018, 15:34   Bijgewerkt: 21 augustus 2018, 16:45

Ajax moet het woensdagavond tegen Dinamo Kiev stellen zonder David Neres. De vleugelaanvaller heeft te veel last van zijn hamstring. Erik ten Hag heeft dat dinsdag bevestigd op de persconferentie in aanloop naar het duel in de voorronde van de Champions League. De Braziliaan viel zaterdag tegen VVV-Venlo al in de eerste helft uit.

Neres heeft zijn hamstring verrekt. Het is onduidelijk hoe lang het herstel gaat duren. Duidelijk is wel dat hij de competitiewedstrijd van zaterdag tegen FC Emmen ook niet zal halen. Ook de return tegen Kiev wordt een lastig verhaal. 

Ten Hag gaf aan dat Zakaria Labyad een mogelijke vervanger is op links. Labyad verving zijn collega afgelopen weekend in Venlo ook. Naast Labyad komt ook Donny van de Beek in aanmerking, maar in dat geval zal Ten Hag zijn elftal wat om moeten gooien.

Voor Labyad zou dat zijn eerste basisplaats in dienst van Ajax zijn. In het tweeluik met Standard Luik en de eerste twee competitiewedstrijden liet Ten Hag hem opdraven als invaller.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen