De transfersoap rond Kuwas duurt voort: "Hij gaat niet verlengen"

21 augustus 2018, 12:39   Bijgewerkt: 21 augustus 2018, 12:56

Het leek een tranfser die in kannen en kruiken was: Brandley Kuwas zou Heracles Almelo gaan verlaten voor Leeds United. De transfer ketste eerder deze maand echter af op welgeteld 110.000 euro. Ook daarna meldde zich nog een club voor Kuwas, maar deze club - die niet bekend gemaakt is - vond de hoge vraagprijs van 3,7 miljoen die de Heraclieden hanteerden te gortig. Kuwas wil als gevolg daarvan zijn in 2019 aflopende contract niet verlengen.

Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht is niet blij met de houding van de club waar zijn cliënt onder contract staat:  ''Heracles moet nu niet denken dat Kuwas zijn contract nog gaat verlengen'', zegt hij tegenover RTV Oost.

De buitenspeler staat bij de club uit Almelo nog één seizoen onder contract. Als de club nog wat aan hem wil verdienen, lijkt deze zomer het ideale verkoopmoment. Al heeft de club nog wel een eenzijdige optie in het contract staan. Haatrecht: ''De transfermarkt in Engeland en Italië is inmiddels gesloten. Een transfer naar het Oostblok ziet de pas vader geworden Kuwas niet zitten, dus lijken Spanje, Duitsland en Frankrijk nog de laatste overgebleven opties.''

Technisch manager Mark-Jan Fledderus sluit een transfer van Kuwas alsnog niet uit, maar benadrukt wel telkens dat Kuwas een goede speler is die hij graag bij Heracles Almelo wil houden. De buitenspeler is bezig aan zijn derde seizoen in Almelo en is een belangrijke schakel in het team van de Duitse coach Frank Wormuth. In totaal scoorde hij elf keer in 65 Eredivisie-duels. Vorig seizoen gaf hij maar liefst dertien assists bij de Overijsselse club.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen