Van den Hurk wil en mag vertrekken bij De Graafschap

21 augustus 2018, 12:24

Anthony van den Hurk wil nog deze maand vertrekken bij De Graafschap. De 25-jarige spits komt in Doetinchem niet in aanmerking voor een basisplaats. De clubleiding is bereid mee te werken aan een vertrek. Van den Hurk voert inmiddels gesprekken met clubs uit de Eerste Divisie.

Trainer Henk de Jong geeft de voorkeur aan Fabian Serrarens. Van den Hurk kwam in de eerste twee wedstrijden nog geen minuut in actie. "Ik zag het wel een beetje aankomen. Fabian heeft het afgelopen seizoen goed gedaan en ik was nog niet de Anthony van voor mijn blessure", zegt Van den Hurk tegen De Gelderlander. "Ik miste ook een beetje het vertrouwen van de trainer. Daarom heb ik besloten om voor mezelf te kiezen. Ik heb geen zin om te blijven wachten en te gokken op een blessuregeval of schorsing."

Van De Graafschap mag Van den Hurk, wiens contract over een jaar afloopt, vertrekken. "Een vertrek op verhuurbasis is niet bespreekbaar bij De Graafschap, dus mijn contract zal moeten worden ontbonden. Mijn Eredivisie-droom blijft wel bestaan. Als ik fit blijf en mijn goals weer ga maken, ben ik ervan overtuigd dat ik via een omweg de eredivisie alsnog kan halen."

Van den Hurk was in het promotiejaar van de Superboeren in twintig wedstrijden zeven keer trefzeker.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen