Levchenko: "Journalisten in Oekraïne in verwarring door Ajax"

21 augustus 2018, 08:28

Ajax laat dit seizoen tot op heden twee gezichten zien en dat zorgt voor verwarring in Oekraïne, waar de Amsterdammers over een week de return spelen tegen Dinamo Kiev. De media daar weten door de wisselende optredens van Ajax niet goed wat ze moeten verwachten.

"Iedereen weet dat Ajax een heel grote club is. Maar de journalisten in Oekraïne zijn echt in verwarring", zegt geboren Oekraïner en tv-analist Evgeniy Levchenko in De Telegraaf. "Ze hebben Ajax tegen Heracles Almelo én thuis tegen Standard Luik gezien en begrijpen niet dat het verschil zó groot kan zijn. Ik heb ze uitgelegd dat het nogal wat scheelt of Frenkie de Jong en Klaas-Jan Huntelaar meedoen of niet."

Dinamo Kiev is voor Ajax de laatste horde op weg naar het hoofdtoernooi van de Champions League. Woensdag treffen beide ploegen elkaar voor het eerst in de Johan Cruijff ArenA. "Ik denk dat Ajax licht favoriet is", aldus Levchenko. "Ik denk dat Ajax thuis sowieso zal winnen. Tenzij het eerste doelpunt lang uitblijft of Ajax in een fysieke strijd raakt verwikkeld. Maar met een hoge balcirculatie is Dinamo kapot te spelen en voorzie ik geen problemen voor Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen