Gisteren gemist: remise Atlético, winst Dortmund en Almere

21 augustus 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 20 augustus.

Van Bommel vindt PSV niet favoriet voor tweeluik met BATE

Volgens Mark van Bommel is PSV niet de favoriet voor het tweeluik met BATE Borisov in de laatste voorronde van de Champions League. De oefenmeester van PSV weet dat de ploeg uit Wit-Rusland veel Europese ervaring heeft en geeft aan dat het een pittige klus gaat worden voor de kampioen van Nederland.

Seedorf neemt Onana op in eerste selectie van Kameroen

Bondscoach Clarence Seedorf heeft maandag voor de eerste keer de selectie van Kameroen wereldkundig gemaakt. Andre Onana, keeper van Ajax, maakt deel uit van de spelersgroep. De goalie lag lange tijd in de clinch met Hugo Broos, de voorganger van Seedorf, maar de problemen lijken nu dus uit de wereld.

Goede start helpt vernieuwd Almere City FC langs Jong AZ

Dankzij een uitstekend eerste halfuur heeft Almere City FC de volle buit gepakt bij Jong AZ. Tijdens het laatste duel van de eerste speelronde in de Eerste Divisie scoorden de bezoekers drie keer in de eerste dertig minuten. Omdat Jong AZ vervolgens beter in de wedstrijd kwam, mag Almere City niet mopperen met een 2-3 eindstand.

Atlético loopt in Mestalla direct averij op in titelstrijd

Met de winst op Real Madrid in de strijd om de Europese Super Cup begon Atlético Madrid goed aan het seizoen, maar maandagavond is de ploeg de competitie niet goed gestart. Het team van Diego Simeone kwam in de lastige uitwedstrijd tegen Valencia niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Hateboer scoort voor simpel winnend Atalanta Bergamo

Zoals verwacht is Atalanta Bergamo het seizoen met een driepunter begonnen. De subtopper was op eigen veld maandagavond veel te sterk voor Frosinone, dat met 4-0 werd verslagen.

Liverpool klopt Crystal Palace en wint ook tweede duel

Liverpool is na twee speelronden nog foutloos in de Premier League. Na de simpele 4-0 zege van vorige week op West Ham United kreeg het team van Jürgen Klopp ook maandagavond geen tegengoal bij Crystal Palace. Er werd met 0-2 gewonnen door een rake penalty en een late treffer.

Dortmund kruipt door oog van de naald in eerste bekerronde

Bekerwinnaar Eintracht Frankfurt al uit het Duitse bekertoernooi geknikkerd en ook Borussia Dortmund heeft het maandagavond heel zwaar gehad in de eerste ronde van de DFB Pokal. Tegen Greuther Fürth, dat speelt in de 2. Bundesliga, kroop de ploeg van Lucien Favre door het oog van de naald. Er werd na verlenging met 1-2 gewonnen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen