Spoorboekje: laatste voorronde Champions League van start

21 augustus 2018, 07:00   Bijgewerkt: 20 augustus 2018, 23:12

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 21 augustus.

Nieuws

Reacties op buitenlandse duels

Er werd maandagavond behoorlijk veel gevoetbald in het buitenland, onder meer Liverpool, Borussia Dortmund en Atlético Madrid verschenen op het veld. De reacties op hun wedstrijden zijn vandaag bij ons te vinden. 

Wedstrijden

Queens Park Rangers – Bristol City (20.45 uur)

Het Championship-seizoen is nog maar drie speelrondes oud, maar Steve McClaren moet nu al vrezen voor zijn baan. De oud-trainer van FC Twente is het seizoen met Queens Park Rangers dramatisch begonnen. De club uit Londen staat op de laatste plaats en verloor het afgelopen weekend met liefst 7-1 van West Bromwich Albion. QPR moet snel de weg naar boven vinden, wil McClaren überhaupt de herfst halen. 

BATE Borisov – PSV (21.00 uur)

Dé wedstrijd van de dinsdagavond is het duel tussen BATE Borisov en PSV. Het team van trainer Mark van Bommel voelt niet vanuit Eindhoven, maar eigenlijk vanuit heel Nederland de druk om de Champions League te bereiken. De regerend landskampioen speelt in Wit-Rusland het eerste duel van het tweeluik. BATE Borisov is een tegenstander die op papier minder sterk is dan PSV, maar Nederlandse clubs hebben de afgelopen jaren wel vaker een misstap begaan in de kwalificatierondes.

Benfica – PAOK Thessaloniki (21.00 uur)

Net als PSV hopen ook Benfica en PAOK Thessaloniki zich te plaatsen voor de Champions League. Zij nemen het in de laatste kwalificatieronde tegen elkaar op. De Portugezen rekenden in de derde voorronde af met het Fenerbahçe van Phillip Cocu en zijn klaar voor de play-offs. PAOK is echter een taaie tegenstander: de Grieken hebben in de voorrondes FC Basel en Spartak Moskou uitgeschakeld en zijn al vroeg in het seizoen in topvorm.

Voetbal op tv

21.00 uur: BATE Borisov – PSV, Ziggo Voetbal/Veronica, live verslag van play-offwedstrijd

21.00 uur: Benfica – PAOK, Ziggo Select, live verslag van play-offwedstrijd

21.00 uur: Rode Ster Belgrado – Salzburg, Ziggo Sport, live verslag van play-offwedstrijd

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen