ADO wil op korte termijn vacante spitspositie invullen

20 augustus 2018, 12:27

ADO Den Haag is van plan om voor 1 september een nieuwe spits aan te trekken. De Hagenaren raakten onlangs Bjørn Johnsen kwijt aan AZ, dus is de spitspositie vacant. Henk Veerman was de gedroomde opvolger van Johnsen, maar de boomlange spits verkoos een avontuur bij het Duitse St. Pauli boven ADO.

Technisch manager Jeffrey van As laat aan De Telegraaf weten dat de Hagenaren zich niet hebben blindgestaard op Veerman. Er is in Den Haag een flinke schaduwlijst voor de spitspositie. we gaan niet halen om het halen. En met Yuning Zhang hebben we nog een goede spits. Het lijkt nu even of hij niet meer meetelt omdat hij een toernooi speelt (de Asian Games, red.), maar die komt gewoon terug. Feit is wel dat we er nog een ander type bij willen."

Vincent Vermeij, op dit moment bankzitter bij Heracles Almelo, is een optie voor ADO. Vermeij is één optie, maar we kijken naar meerdere jongens, vooral ook in het buitenland", aldus trainer Alfons Groenendijk. "In die gevallen hoop je natuurlijk op een Johnsen-scenario. We hebben nog elf dagen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen