Vitesse hoopt op Ødegaard en laat Matavz absoluut niet gaan

20 augustus 2018, 08:51

Vitesse hoopt binnen een week duidelijkheid te hebben over de komst van Martin Ødegaard. Niet sc Heerenveen, maar Vitesse ligt momenteel op pole position voor de huur van de talentvolle middenvelder van Real Madrid. Anderzijds is een vertrek van aanvaller Tim Matavz, die tegen de Friezen wederom zijn waarde bewees, onbespreekbaar.

"De komende dagen zullen we weer contact hebben. Het is niet eenvoudig, want er zijn veel clubs die interesse in hem hebben, maar we hopen hem nog steeds naar Vitesse te kunnen halen", laat technisch directeur Marc van Hintum weten in De Telegraaf over Ødegaard. Ook sc Heerenveen is in de race voor de Noor, die de afgelopen anderhalf seizoen in het Abe Lenstra Stadion speelde.

In datzelfde stadion liet Matavz, die tot twintig doelpunten kwam afgelopen jaar, wederom zien een uitstekende spits te zijn. Hoewel aanvaller Oussama Darfalou deze zomer naar Arnhem kwam, mag de Sloveen niet weg. Van Hintum: "Een vertrek is onbespreekbaar. Zelfs als er heel grote bedragen worden geboden, moet je je afvragen of je daarop moet ingaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen