Gisteren gemist: valse start De Vrij, droomdebuut Kluivert

20 augustus 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 19 augustus.

De Vrij kent met nederlaag een valse start bij Inter

Stefan de Vrij is met een nederlaag begonnen aan zijn Inter-tijdperk. De Italiaanse topclub ging zondag in de eerste speelronde verrassend onderuit op bezoek bij Sassuolo. Domenico Berardi maakte in de eerste helft de enige treffer van de wedstrijd: 1-0.

Kluivert verzorgt winnende assist bij debuut voor Roma

Justin Kluivert heeft zijn visitekaartje afgegeven bij zijn officiële debuut voor AS Roma. Als invaller verzorgde de negentienjarige buitenspeler in de laatste minuut de assist op het winnende doelpunt van Edin Dzeko. De Bosniër maakte op bezoek bij Torino de enige treffer van de wedstrijd: 0-1.

'Overbodige Siem de Jong gaat carrière in Australië vervolgen'

Het heeft er alle schijn van dat Siem de Jong zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. De aanvallende middenvelder is overbodig in Amsterdam en mag uitkijken naar een andere club. Het Algemeen Dagblad meldt dat De Jong aan de andere kant van de wereld gaat voetballen: Sydney FC wordt zijn nieuwe club.

André Silva laat in Sevilla-shirt zien wél te kunnen scoren

André Silva heeft zondag laten zien tóch een neusje voor de goal te hebben. De Portugese spits scoorde bij zijn competitiedebuut voor Sevilla direct drie keer tegen Rayo Vallecano, dat met 1-4 werd verslagen. De Portugese spits wordt dit seizoen door de Spaanse club gehuurd van AC Milan.

Hoeness sluit vertrek Boateng naar Paris Saint-Germain niet uit

Jérôme Boateng verruilt Bayern München binnenkort mogelijk voor Paris Saint-Germain. Uli Hoeness zegt dat de kans 'fifty-fifty' is dat de 29-jarige verdediger naar de Franse topclub verkast. De voorzitter van de Duitsers hoopt dat Boateng ervoor kiest om langer in München te blijven.

Real Madrid wint in eerste competitieduel zonder Ronaldo

Real Madrid heeft zijn eerste competitiewedstrijd zonder de naar Juventus vertrokken Cristiano Ronaldo in een overwinning omgezet. De Madrileense topclub zette voor eigen publiek vrij simpel Getafe opzij, dat met een 2-0 nederlaag huiswaarts werd gestuurd. Real Madrid staat door de zege op gelijke hoogte met FC Barcelona, dat wel een iets beter doelsaldo heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen