Tadic vindt dat Ajax thuishoort in de Champions League

20 augustus 2018, 07:23

Ajax moet nog één horde nemen om de groepsfase van de Champions League te bereiken. Dinamo Kiev is de tegenstander die de Amsterdammers in een tweeluik moeten verslaan. Dusan Tadic hoopt vurig dat Ajax zich plaatst voor het hoofdtoernooi, want hij kwam voor het miljardenbal naar Amsterdam.

Tegenover De Volkskrant zegt de Serviër dat hij twee doelen heeft: kampioen worden en Champions League-voetbal spelen. "We horen daarin thuis, die spirit voel ik binnen de club en ook daarbuiten", aldus de aanvaller, die weet dat Ajax altijd gemotiveerde tegenstanders zal treffen. "In Servië zegt men: niemand doet zomaar zijn broek naar beneden voor Ajax. Het wordt zwaar."

Ajax maakte in het thuisduel met Standard Luik (3-0) veel indruk, maar VVV-Venlo (0-1) werd zaterdag met veel moeite verslagen. "We ­pushen elkaar de hele week al. Tegen Standard kwamen de goals vrij snel, tegen VVV niet. Daar hebben we juist winnaarsmentaliteit laten zien." Ajax speelt woensdag in de Johan Cruijff ArenA de eerste wedstrijd tegen Dinamo Kiev.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen