André Silva laat in Sevilla-shirt zien wél te kunnen scoren

19 augustus 2018, 22:07

André Silva heeft zondag laten zien tóch een neusje voor de goal te hebben. De Portugese spits scoorde bij zijn competitiedebuut voor Sevilla direct drie keer tegen Rayo Vallecano, dat met 1-4 werd verslagen. De Portugese spits wordt dit seizoen door de Spaanse club gehuurd van AC Milan.

Silva flopte het afgelopen seizoen bij de Italiaanse topclub. In de Serie A kwam de spits tot slechts twee doelpunten in een jaar tijd. Daarbij moet gezegd worden dat de Portugees niet alle wedstrijden speelde en vaak als invaller binnen de lijnen werd gebracht. In Europees verband was Silva met zes doelpunten in tien duels een stuk trefzekerder voor Milan. De Italianen maakten iets meer dan een jaar geleden bijna veertig miljoen euro over aan FC Porto voor de komst van Silva.

In Sevilla kent Silva in elk geval een ijzersterke start. De spits maakte tegen Rayo Vallecano het tweede, derde en vierde doelpunt van de Andalusiërs. Hierdoor is de 22-jarige Silva – in elk geval voor even – de topscorer van de Primera División.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen