Foor treurt na gelijkspel: "We hadden drie punten verdiend"

19 augustus 2018, 19:35   Bijgewerkt: 19 augustus 2018, 20:14

Navarone Foor is ontevreden met het punt dat Vitesse heeft overgehouden aan de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De Arnhemmers kwamen pas laat langszij, maar kregen veel kansen om vaker het net te vinden. Heerenveen-keeper Warner Hahn bleek vaak een sta-in-de-weg, waardoor Vitesse in het Abe Lenstra Stadion bleef steken op een 1-1 gelijkspel.

Dat Vitesse niet heeft gewonnen in Heerenveen, vindt Foor teleurstellend. "We hadden drie punten verdiend", zegt de aanvallende middenvelder van de club uit Arnhem tegen De Gelderlander. "Als je kijkt naar het spel, de hoeveelheid balbezit, het aantal kansen. Het wordt alleen lastig als je niet scoort. Gelukkig ging die kopbal van Tim er nog in, daar zijn we wel blij mee."

Heerenveen kwam halverwege de wedstrijd op 1-0 door een doelpunt van Michel Vlap. Dat doelpunt werd tien minuten voor tijd teniet gedaan door Tim Matavz. "Natuurlijk was er wat vermoeidheid", zegt Foor, waarmee hij doelt op het Europese duel met FC Basel dat Vitesse eerder in de week speelde. "Maar we hebben alles gegeven, we bleven voetballen. Ook na de 1-1 gingen we nog vol voor de winst. Helaas bleef het 1-1."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen