Van den Brom ziet nieuwe jongens opstaan na vertrek aanvalsduo

19 augustus 2018, 18:02

AZ heeft in de zomer veel doelpunten moeten inleveren, maar het vertrek van Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) en Alireza Jahanbakhsh (Brighton & Hove Albion) heeft de club prima kunnen opvangen. De Alkmaarders zijn het seizoen met twee zeges sterk begonnen. In het openingsduel werd NAC Breda met 5-0 verslagen, zondag was AZ met 1-4 te sterk voor FC Emmen.

John van den Brom is blij dat er nu minder gesproken wordt over het vertrokken duo. "Vorige week werd er gesproken over het opvangen van de veertig doelpunten van Ali en Wout. Daar hoor ik nu bijna niemand meer over, dat verstomt weer", zegt de trainer tegen FOX Sports. "Vandaag hebben we verschillende goalmakers gezien. Oussama scoort twee keer, Myron maak een spitsengoal, dat gaat maar door. Zo staan er altijd nieuwe jongens op."

Hoewel AZ een simpele overwinning boekte, is Van den Brom niet helemaal tevreden. "Ik ben blij dat we vier doelpunten in een uitwedstrijd hebben gemaakt, maar minder blij over de manier waarop we hebben gespeeld. Met onze kwaliteiten hebben we op de juiste momenten gescoord, daardoor speel je een relatief makkelijke wedstrijd. We kunnen echter wel beter dan we hebben laten zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen