Paes debuteert en houdt de nul: "Ik wil geen eendagsvlieg zijn"

19 augustus 2018, 16:47

Door ziekte van David Jensen en een blessure van Nick Marsman, stond Maarten Paes zondag plots onder de lat bij FC Utrecht. De twintigjarige doelman kende een knap debuut. Paes hield de nul en pakte met zijn team de volle buit tegen PEC Zwolle, dat met 2-0 werd verslagen.

Hoewel Paes na het maken van zijn debuut niet te hard van stapel wil lopen, is hij trots op zijn eerste negentig minuten in de Eredivisie. "Toen ik ineens mijn familie op de tribune zag dacht ik 'wauw'. Ze hadden zó'n brede glimlach. Dan besef je dat je hier jaren voor hebt gewerkt. Als keeper debuteren is wel een dingetje. Vandaag heb ik laten zien dat ik er klaar voor ben en dat ik er kan staan als ze me nodig hebben", vertelt Paes aan het televisiekanaal van Utrecht.

Paes moet binnenkort zijn plek weer afstaan aan Jensen, maar zijn debuut pakt niemand hem meer af. "Ik ben echt heel trots op het team en op mezelf. Ik wil geen eendagsvlieg zijn, dus dit moet de standaard zijn. Voor nu mag ik genieten van het moment. Als ik weer zo'n kans krijg, sta ik er weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen