Agüero scoort hattrick, doelpunt Vormer helpt Brugge niet

19 augustus 2018, 16:23

Manchester City heeft zondagmiddag flink uitgepakt tegen Huddersfield Town. Grote man aan City-zijde was Sergio Agüero, die met drie doelpunten een groot aandeel had in de 6-1 zege op het team van Terence Kongolo. The Citizens zijn na twee wedstrijden in de Premier League nog foutloos en staan op doelsaldo bovenaan.

Huddersfield Town hield in het Etihad Stadium 25 minuten stand. Nadat Agüero het openingsdoelpunt had gemaakt, ging het hard. Gabriel Jesus verdubbelde al snel de score, waarna Aguëro zijn tweede van de middag maakte. Hoewel Huddersfield Town via Jon Gorenc Stankovic nog wat terug deed, kwam de zege van City nooit in gevaar.

Na rust maakte David Silva het vierde doelpunt van de thuisploeg, alvorens Agüero zijn derde doelpunt van de wedstrijd maakte. Het werd in de slotfase nog erger voor Huddersfield Town, dat in het openingsduel al met 0-3 verloor van Chelsea. Door een eigen doelpunt van Kongolo eindigde de wedstrijd in 6-1.

Pech voor Vormer

Het leek er zondagmiddag even op dat Ruud Vormer zou uitgroeien tot matchwinner van de wedstrijd tussen Royal Antwerp en Club Brugge. De Nederlandse middenvelder in Belgische dienst maakte halverwege de tweede helft de 0-1, maar Faris Haroun tekende vlak voor tijd voor de gelijkmaker. Het gelijkspel in Antwerpen is het eerste puntverlies van Club Brugge in vier wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen